INGATLANKEZELÉSI ÉS HASZNOSÍTÁSI ÜZLETÁG

Bemutatkozás

Társaságunk Ingatlankezelési és Hasznosítási Üzletága Békéscsaba Megyei Jogú Város Önkormányzatának tulajdonában lévő és Társaságunk kezelésébe átadott ingatlanokat kezeli. Az üzletág foglalkozik az önkormányzati lakások üzemeltetésével és az önkormányzati üzleti célú ingatlanok hasznosításával, fenntartásával.

Társaságunk a város igen nagy területén elhelyezkedve 510 db lakást (szociális-, szolgálati,- átmeneti,- üzleti alapú, és ifjúsági garzon) menedzsel, a lakástörvényben meghatározott feladatokat alapján.

A mintegy 200 db üzleti célú ingatlan esetében a lakástörvényben meghatározott feladatokon túl az ingatlanok bérbeadása és állagmegóvása is tevékenységeink közé tartozik.

A Weboldal további részében tájékozódhatnak az ingatlanok elhelyezkedéséről, a város területi zónákra osztott ingatlan bérleti díj árakról, valamint az éppen aktuális bérbeadásra felkínált ingatlanokról. Az üres ingatlanok műszaki jellemzői, alaprajza, belső fényképei is megtalálhatóak.

A feladatokat Gergely Tamás üzletág vezető (+36-20-93-33-400) és Lukács Zsolt műszaki ügyintéző (+36-20-31-47-088) látja el.

mérőállás bejelentés

mérőállás bejelentő

HIBABEJELENTÉS

 

Hibabejelentés során kérjük figyelembe venni a lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló 1993.évi LXXVIII. tv.13. §. (1) bekezdésében foglaltakat, miszerint a lakás burkolatainak, ajtóinak, ablakainak és a lakás berendezéseinek karbantartásával, felújításával, kapcsolatos költségek a bérlőt, a pótlással és cserével kapcsolatos költségek a bérbeadót terhelik.

Ezért a lakás használatából eredő hibák kijavításának költségeit a bérbeadó a bérlőnek kiszámlázza.

 

HIbák elhárítási státusza

Ingatlan térkép

üzleti célú Kiadó ingatlanok

Békéscsaba

Munkácsy utca, üzlethelyiség

Munkácsy u. 15.

Békéscsaba belvárosában részben felújított 52 m2-es alapterületű, 3 helyiségből és egy vizesblokkból álló üzlethelyiség kiadó.…


  52 m2
Békéscsaba
Iroda

Szt. István tér, irodahelyiség

Szent István tér 10

Békéscsaba belvárosában 139 m2-es, I. emeleti, 3 irodával, egy vizesblokkal, és egy teakonyhával ellátott irodablokk…


  139 m2
Békéscsaba

Orosházi út, műhely

Orosházi út 59.

Békéscsaba Jamina városrészben, a Cakaj pékség mögött 50 m2-es műhely vizesblokkal és három fázisú elektromos…


  50 m2
Békéscsaba

Gyulai út, üzlethelyiség

Gyulai út 37-39.

A Békéscsabai Szakképzési Centrummal szemben 18 m2-es üzlethelyiség közös vizesblokkal kiadó. A villamos közművel kapcsolatosan…


  18 m2
Békéscsaba

Buszpályaudvar, üzlethelyiség

Andrássy út 58.

Békéscsabán a buszpályaudvar aluljárójában, forgalmas helyen 20 m2-es üzlethelyiség kiadó. Az ingatlan villamos közüzemmel rendelkezik,…


  20 m2
Békéscsaba

Petőfi utca, üzlethelyiség

Petőfi u. 2.

Békéscsaba forgalmas helyén 95 m2-es, 2 üzlettérrel, külön vizesblokkal rendelkező üzlethelyiség kiadó. A teljes közműellátás…


  95 m2

 

további ingatlan ajánlatok

Árverésre kínált Önkormányzati ingatlanok

ingó és Ingatlan hirdetmények

Árverésre kínált Vagyonkezelő ingatlanok

ingó és Ingatlan hirdetmények