PARKOLÁSI PÓTDÍJ ÜGYINTÉZÉS

Ha parkolási pótdíjat kapott kérjük, hogy ezen az űrlapon keresztül töltse fel a kért adatokat, amennyiben észrevételt szeretne tenni!

A jogszabályok értelmében a pótdíj eltörlése akkor lehetséges, ha a parkolási pótdíj kihelyezését követően 5 perc időtartamon belül érvényes jegy megvásárlását tudja igazolni.

Ehhez töltse fel a megvásárolt jegyről készített fotót, vagy ha mobilparkolással vette meg a jegyet, a mobiltelefon képernyőjéről készült felvételt, amelyen látszik a Nemzeti mobilfizetési Rendszer visszaigazoló válasz SMS-e! Fontos: ebben az esetben nem elegendő az Ön által elküldött SMS, mivel a parkolás csak akkor tekinthető érvényesnek, amennyiben azt visszaigazolta a szolgáltató.

5-10 perc közötti jegyvásárlás esetén kizárólag méltányossági alapon kérheti a pótdíj eltörlését a megfelelő indoklással. 10 percet meghaladó időtartam esetén a kérelem pozitív elbírálása nem lehetséges!

Amennyiben öt munkanapon belül nem kap választ, kérjük érdeklődjön a +36 20 299 8442 telefonszámon!

A pótdíj utalással is rendezhető: OTP 11733003-20073967

Város / Község / Falu

Utca, házszám/ Lépcsőház / épület /, Ajtó

A telefonszámot csak akkor írja be, ha úgy gondolja, hogy az megkönnyítheti az ügyintézést egyes részletek gyors tisztázása érdekében!

Írja be a gépkocsira kihelyezett pótdíj csomagban található "FIZETÉSI FELSZÓLÍTÁS" nevű nyomtatvány sorszámát (7 jegyű szám), melyet a szalag középső részén az autója rendszáma felett találhat meg.

FELTÖLTÉS A kérelme alátámasztásához itt tölthet fel legfeljebb 3 db dokumentumot, képet. Használható fájlformátumok: png, jpg, jpeg, gif, pdf, doc, docx, xls, xlsx.

1. oldal: a mozgáskorlátozott parkolási engedély utólagos bemutatásakor kérjük csatolja a parkolási igazolvány mindkét oldalának másolatát!